3 dingenoter, der kan optimere din køreglæde

Vi elsker biler, og det gør du højst sandsynligvis også, hvis du er endt på denne artikel. Der er mange måder at gøre bilen til noget ekstra på, og der findes et utal af små gadgets, som ikke behøves koste alverden, men som kan gøre en stor forskel i den daglige køreglæde. Vi kommer her med 3 bud på netop sådanne genstande.

Husk en iPhone-holder og undgå bøder

Egentlig handler det ikke så meget om at undgå bøder, men om at kunne køre forsvarligt i trafikken. Du skal have en håndfri telefonløsning, hvis du gerne vil snakke, mens du kører bil. Har du en iPhone 11, kan du eksempelvis erhverve dig en Brodit holder iPhone 11. Har du en anden telefon, skal du have en anden model, da holderne har forskellige størrelse alt efter telefontypen.

GPS er vejen frem

Hvis du har en holder til din mobil, og den står placeret et sted i din synsvinkel, behøves du faktisk slet ikke investere i en GPS, da Maps-appen kan klare arbejdet lige så godt for dig. Men hvis du ikke har en telefonholder, skal du have en GPS, så du kan finde vej, når det bliver mørkt og vejene bliver ukendte. Det er en god tryghed at have i baghånden.

Bliv informeret om uheld og kontrol

Følelsen af at have undgået en bøde er fantastisk, og du kan i dag finde små gadgets, som du kan sætte i forruden, der advarer dig forud for uheld og fartkontrol. Husk dog blot selv at melde ind til appen, når du kører forbi disse ting.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *