3 ting, der kan være skyld i, at din bil ikke virker

Der er ikke noget værre end en bil, der ikke virker, når man står og skal bruge den. Men der findes heldigvis råd, selvom de typisk er dyre at hente hos mekanikeren. Derfor kommer vi her med tre råd til, hvordan du finder de typiske fejl selv, som i nogle tilfælde med lidt mekanikerfærdigheder kan udbedres.

Mister du hurtigere benzin end normalt?

Så skyldes det oftest et problem med benzintanke eller brændstofslangen, som muligvis er utæt. Det er sjældent, at vi kører så meget anderledes, at vi bruger meget mere benzin. Hvis du har fået ny bil, er det selvfølgelig en anden snak, men hvis du oplever et pludseligt skift i brændselsforbrug i den samme bil, skal du have tjekket slangen eller tanken. Tjek desuden om bilen lækker benzin under vognen.

Svært ved at dreje ordentligt?

Så er der et problem med din servostyring. Alle nyere biler kommer med servostyring, som i bund og grund støtter dig, når du forsøger at dreje. Hvis du ikke har servostyring, vil det føles som en gokart eller lignende, som er tung at dreje rundt. Servostyringen er ret følsom og skal bruge væske, så det er højst sandsynligt denne del, den er gal med.

Lugter der inden i bilen?

Så er der typisk noget med udluftningen inden i bilen, der er galt. Det kan være blade, der har sat sig fast og visnet, men det kan også skyldes andre ting. I nogle tilfælde kan problemet være ret seriøst, hvor lugten blot er en lille konsekvens, mens der er noget helt andet galt med bilen.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *