3 ting, du kan gøre for din bedste pelsede ven

Din hund er en del af din familie, og du skal derfor regne med at investere en god mængde både tid og penge i dyret. Mulighederne inden for ting og sager, som man kan købe til sin hund, er enorme, og vi prøver at kondensere de mange muligheder ned til tre dyreartikler, du kan give din firbenede ven.

En god sele – også for føreren

Det her kommer både du og hunden til at sætte stor pris på i det lange løb. En sele bruges et par gange om dagen, og derfor bør du aldrig vælge en billig udgave, fordi du kan spare et par hundrede kroner. En god sele til hunden går rundt om brystregionen i stedet for nakken, da det er mere behageligt for hunden. Samtidig er grebet også godt at holde ved for føreren.

Nye og spændende godbidder

Selv en gammel hund har lidt nemmere ved at lære nye tricks, når der er nyt og spændende føde på spil. Varier i godbidderne og brug de ekstra gode godbidder, når hunden skal lære noget. Hunden ved godt, hvilke godbidder og hvilken mad der er noget værd. Den går ikke med tørre kiks hver gang.

Aktivitetslegetøj

Hunden bruger faktisk flere kræfter ved at snuse end ved at gå en tur. Samtidig stimulerer godt legetøj også hundens hjerne, og der findes faktisk et væld af forskellige muligheder, du kan vælge mellem. Hunden elsker det, og du kan gøre hunden lidt ekstra træt, hvis du ikke vil risikere at skulle ud midt om natten, fordi den piber ved sengekanten.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *