3 uundværlige redskaber til din båd

Har du lige købt båd, eller har du altid været kaptajn? Hvis det er første gang, du skal have båd, vil du uden tvivl blive overrasket over, hvor meget arbejde der er i at rengøre og vedligeholde båden. Særligt taget i betragtning, at båden ikke bruges mange måneder om året. En båd er mere end bare en hobby, og det skal du være klar til. Vi giver dig her tre bud på udstyr, som du helt sikkert får brug for.

Kulfiber til båden

En båd består ofte i det meget unikke materiale, der er kulfiber. Der findes mange forskellige måder at passe og pleje båden på, men du skal helt sikkert på et eller andet tidspunkt bruge løsningen med kulfiber for at holde båden i top stand.

Krympeplast til vinteren

Har du pakket båden ned for sæsonen, og går der nu 6 måneder, inden du regner med, at den skal i brug igen? Så skal du helt sikkert bruge en form for presenning til at beskytte båden mod vind og frost, hvis ikke båden skal hærdes på den trælse måde. I stedet for en presenning, som er spændt løst op, anbefaler vi, at du bruger krympeplast, som du kan varme op, og så krymper den sig om båden. Det holder meget mere tæt.

Skridsikker belægning og måtter

Når man er på vandet, kan det ikke undgås, at det sprøjtes en masse vand op på dækket. Det kan være ubehageligt at bevæge sig rundt på uden den rigtige belægning, og derfor skal du have en form for skridsikker belægning, der kan tage det værste.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *