3 vigtige ting, du kommer til at lære op til køreprøven

Et kørekort er et vigtigt redskab for de fleste mennesker, men det er faktisk slet ikke så nemt igen at få. Det kræver i hvert fald en god portion koncentration og dedikation til at lære. Samtidig er det heller ikke helt billigt at erhverve sig, hvorfor vi her giver dig et indblik i, hvad du kommer til at lære, når du tager kørekort, så du kan forberede dig lidt ekstra.

Påbudstavler og skilte

Når du begår dig på vejene, skal du kunne navigere efter den information, som du modtager på vejene. Her vil skilte udgøre en meget vigtig funktion, da påbudstavler meget præcist beskriver, hvordan du må agere i trafikken. Der findes rigtig mange skilte, som du kan møde på de danske veje, og vi anbefaler, at du tjekker op på dem inden.

Orientering på vejene

Det vigtigste, du kommer til at lære som led i din praktiske træning, er orientering. Fordi du kan ikke køre på vejene uden at kunne orientere dig ordentligt. Dårlig orientering er skyld i langt de fleste ulykker på vejene, fordi man svinger over i en bane eller drejer uden at kigge sig over skulderen. Det kræver øvelse, men du skal have stort fokus på denne disciplin som en del af din træning.

Kend din motor

Du behøves ikke være mekaniker for at køre bil, men du skal kende til de faresignaler, som din bil sender ud, når du kører på vejene. De fleste af os kan finde ud af at tjekke benzin, men ved du, hvad du skal gøre, hvis bilen mangler olie eller kølervæske? Dette kommer du til at lære.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *