Alt i løfteudstyr

Hvis du både vil øge effektiviteten på din arbejdsplads og være med til at skabe et sikkert arbejdsmiljø, og det vil alle arbejdsgivere vel gerne, så skal du benytte produkter fra http://al-lift.com/.

Firmaet har nemlig specialiseret sig i at skabe løfteudstyr- og kraner, så man udover at få en effektiv arbejdsproces også får aflastet kroppen for medarbejderne, så de ikke får unødvendige arbejdsskader.

Blandt de løfteredskaber, der er med til at aflaste kroppen, finder man transportvognen flexmover, der bliver anbefalet af myndighederne at blive benyttet af medarbejderne, når man skal løfte ting, der vejer over et bestemt kilo-antal.

Men generelt er behovet med at løfte og transportere tunge redskaber rundt et problem, som mange arbejdspladser i specielt anlægsbranchen og byggebranchen tit oplever. Måske er man ikke bekendt med de løftemuligheder, der efterhånden findes, men hvis man begiver sig ind på al-lift.com, vil man forbløffes over, hvilke slags behændige og fleksible løfteanordninger, der findes.

Og redskaberne kommer i forskellige størrelser. Om du så skal bruge en vakuumløfter, der holder sit tætte greb om små fliser, eller du skal hen og flytte store betongenstande på mange kilo, så kan du helt sikkert finde det rette løfteudstyr hos dem.

Hvis man også har behov for at udnytte gulvpladsen på arbejdspladsen optimalt og ofte skal transportere elementer mellem de samme steder, så var det værd at overveje, om man skulle anskaffe sig et sæt svingkrane. Så slipper du for unødvendig spildtid på arbejdspladsen og kan effektivisere på områder, der ellers ville tage unødvendig tid og mandetimer – det vil blive en investering, der kan betale sig i længden.

Firmaet har desuden løfteudstyr, der er målrettet håndtering af glas-artikler såsom vinduesruder. Det samme gør sig gældende med fliser, hvor AL-LIFT også har diverse fliseløftere.

Tjek deres udvalg ud og find de løfteanordninger, du skal bruge til enten anlæg eller industri. Og så udfører de også det lovpligtige sikkerhedshovedeftersyn.