Bæredygtigt tøj fra Filippa K

Filippa K er på mange måder et brand, der er forgangsmand, både når det gælder til stil og værdier. Her bliver mode og bæredygtighed forenet på bedste vis. Mærket er svensk, og målet er at skabe forskellige styles, der kan kombineres på mange måder, og som også kan genbruges flere sæsoner igennem. Der tilstræbes altså et tidsløst look, der er enkelt og komfortabelt. Brandet tilstræber, at alle mænd kan bære deres styles – mode gøres nemt, og der er dermed noget til enhver slags herre i brandets kollektion.

Shop Filippa K med god samvittighed

En anden ting, der kendetegner Filippa K som brand, er deres bæredygtige profil. Brandet er skabt udfra et ønske om at ændre modeverdenen til det bedre. Miljøet skulle være med i tankerne, når tøj blev designet og produceret. Det Filippa K tøj, man kan købe, er hermed produceret under ordentlige vilkår og med miljøvenlige arbejdsmetoder for øje. Dette har brandet fået stor anerkendelse for.

Filippa K bukser

Også hvad angår Filippa K’s bukser, er disse designet med bæredygtighed for øje. I produktionen af jeans benyttes i stigende grad økologiske materialer. Der lægges desuden stor vægt på, at Filippa K bukserne holder godt, og man ender hermed op med et par bukser, der kan være til glæde i mange år. Filippa K bukser passer til enhver stil, hvad end man er afslappet eller helt klassisk. Hos Onkelp.dk finder du et stort udvalg af af bukser fra Filippa K, heriblandt den klassiske Filippa K Stand model i forskellige farver – disse bukser er forbehandlet i naturlig eddike, og dette resulterer i, at farven holder godt også i vask. Du finder også cropped herrebukser blandt udvalget hos Onkelp.dk, og disse modeller er et hit – de passer både til det formelle look, samt i hverdagen som en del af et afslappet look.