Bredt udvalg af maling hos Farve X-perten i Svendborg

Er du på udkig efter maling til dit hjem og elsker du at have et bredt udvalg af kvalitetsmaling at vælge fra? Så skal du et sving forbi Farve X-perten i Svendborg. Her finder du et bredt udvalg af den lækreste maling, og der er med garanti en maling, der falder i din smag.

Alle typer maling

Hos Farve X-perten kan du finde maling til ethvert projekt. Er det lystbåden, der skal stå skinnende klar til sommerens søsætning, eller er det stuen der mangler et ordentligt skvat maling til at friske det hele op? Eller er det måske sommerhuset, som står for tur? Så finder du malingen hos Farve X-perten i Svendborg. Lige meget hvilket projekt, du står over for, stort som småt, så er vi klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige maling.

Den bedste maling

Hos Farve X-perten forhandler vi populære og anerkendte mærker såsom Sigma. Sigmas maling er kendt for at være aldeles holdbar og veldækkende, så du undgår at skulle male flere gange for at få et fyldestgørende resultat. Når du kommer ind i butikken finder vi i fællesskab lige præcis den maling, som opfylder alle dine behov og som du bliver glad for.

Få gode råd og vejledning

Vi har en butik i Svendborg, Odense og Ringe på Fyn, men vi kommer også gerne ud til dig på konsulentbesøg, hvis du ønsker det. Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser. Vi har et dygtigt team, som står klar til at hjælpe dig i gang med dit malereventyr.