Campingmøbler, der tager dig ud i naturen

Når turen går derudaf på campingferie med familie og venner til enten udlandet eller en af Danmarks egne billedskønne campingpladser, er det intet mindre end altafgørende for turens succes, at man har sørget for at anskaffe sig det rigtige campingudstyr. Det er selvsagt, at man må have telt, campingvogn, autocamper eller lignende med sig – men uden det rigtige ekstraudstyr kan man gå glip af en række hyggestunder, som ellers er så centrale for de fleste menneskers idé af en rigtig campingferie.

Eksempelvis kommer man ikke langt uden de mest essentielle af alle campingmøbler: et bord samt stole specifikt til brug uden for teltet, campingvognen eller autocamperen, da en stor del af idéen med campingferien netop er sammenværet i naturen. Et sådant samlingspunkt, langt væk fra hverdagens indendørsaktiviteter såsom computerbrug og fjernsynskiggen, vil være med til at skabe en fantastisk stemning for hele selskabet. Her kan man lave god mad og, ikke mindst, nyde den under åben himmel, men derudover selvfølgelig også give sig i kast med en lang række andre aktiviteter mellem måltiderne, såsom postkortskriveri, kortspil eller en god snak med beboerne på nabopladsen, omend de så kommer fra Spanien, Tyskland eller USA.

Campingborde og campingstole er altså helt essentielle, og derfor fremstilles de da også, så de er lette i vægt og hurtige både at tage frem og pakke væk – ideelt for de mange danskere, der holder af at opleve flere forskellige områder på samme ferie, og derfor ofte slår lejr et nyt sted. 

Et andet campingmøbel, som kan være med til at åbne flere muligheder at nyde sin udendørs ferie på, er drømmesengen. Med en drømmeseng gives der for alvor plads til afslapning og afstressning for de campist-livsnydere, der holder af at ligge lodret – hvad end de så slikker sol, lytter til musik eller lydbog, nyder en god bog, eller blot tager en kort pause i skyggen fra det nærmeste træ. 

Uanset, om man planlægger at holde sig til de mest essentielle campingmøbler, eller ønsker at forkæle sig selv og resten af selskabet med ekstra muligheder for afslapning under ferien, er én ting fælles for campingmøblerne – de bringer campister ud fra under den varme teltdug eller den velkendte inderside af campingvognen og autocamperen, og ud for at nyde det smukke i campingferien, nemlig i den skønne natur i selskab med andre campister fra hele verden.