Dåbsgaver der skaber glæde hele livet

Skal du snart til barnedåb og mangler du en gave, som kan skabe glæde i mange år frem? Så læs med her og får nogle gode tips til dåbsgaver.

Nær eller fjern?

Når der skal vælges en gave er det en god ide at tage højde for, om man hører til den nærmeste familie eller om man hører til den mere perifere del af vennegruppen. Er sidstnævnte tilfældet kan det godt virke malplaceret, at have oprettet en opsparingskonto eller lignende, mens et nært familiemedlem måske gør klogt i at møde op med lidt mere end en æske chokolade til forældrene. 

Gaver der holder hele livet

Til en barnedåb er gaverne noget særligt, fordi de, hvis de holder længe nok, ofte er noget barnet vil have med sig videre i livet – både når det bliver større og måske endda også når det flytter hjemmefra. Tænk derfor kvalitet fremfor kvantitet, når du skal vælge dåbsgave. Gå efter holdbare materialer og design som ikke er meget betingede af tidens mode. 

Personlige detaljer

Vil du gøre noget ekstra ud af dåbsgaven, så find en ting med en særlig personlig detalje. Det kan eksempelvis være et indgraveret navn eller et særligt symbol, der siger noget om familien, landet barnet er født i eller lignende. Det kan også være et smykke af sølv eller guld, hvis den lille er en pige – eventuelt med et vedhæng, der siger noget om din relation til barnet. 

Memozz Spin Classic

Memmoz Spin Classic er en unik livstavle, som fortæller barnets historie. Den opfylder alle ovenstående kvalifikationer og udgør derfor den helt perfekte dåbsgave. Memmoz Spin Classic konceptet går ud på, at man køber en grundplade, hvor barnets personlige detaljer er indgraveret. Man kan endda få indgraveret et smukt billede af den nyfødte på pladen sammen med navn og fødselsdato. Efterhånden som barnet udvikler sig og opnår små og store sejre, eller oplever livets milepæle, kan man føje nye dele til pladen, som man sætter fast rundt i kanten. Til at starte med kan man eksempelvis tilføje en brik med barnets vægt og længde ved fødslen. Der er mange forskellige brikker i Memmozz universet, der symboliserer alt lige fra barnets første smil til konfirmation. Forældrene kan således selv fylde på barnets livstavle efterhånden og få skabt en helt unik plade, som barnet kan se sin egen fortælling i, når det bliver ældre. Det er sjovt for både børn og voksne at se tilbage på livets store og små begivenheder.