Dette udstyr skal du købe til dit nye fuglebur

Mange er glade for at få de flotte fugle med ind i hjemmet i et fuglebur i stedet for fisk, hund eller andre kæledyr. Men hvis du vælger at få en fugl, så et det vigtigt, at du også har det rigtige udstyr til buret, så dine fugle trives og har et godt og sundt liv. Lad os antage, at du allerede ved, at du skal have dig et fuglebur, så derfor fokuserer vi her på, hvad du skal have ind i buret.

Sørg for at din fugl ikke går sulten i seng

Ligesom at vi skal have mad for at holde energien oppe, så skal fuglene det selvfølgelig også. Det kan derfor være en god ide at finde en madskål til fuglene, som hele tiden sikrer, at der er fuglefoder tilgængeligt. Det må meget gerne være en skål, som kan hænge udenpå selve buret.

Fuglen skal selvfølgelig også have vand, som den kan drikke af. Hvis vandskålen også kan bruges som vandbad, så har fuglen mulighed for at vaske sig og have noget sjovt at lege med.

Legetøj gør, at fuglene ikke keder sig

Hvis du vil undgå, at din fugl bliver ensom og kommer til at kede sig, så skal du anskaffe den noget legetøj. Det kan være alt fra en lille klokke i buret til pinde, som fuglene kan hænge og klatre i. Der er altså mange af muligheder, det vigtigste er dog, at der er noget legetøj.

Lav det rette skjulested

Ligesom fuglene i haven har brug for et skjulested, hvor de kan sidde i fred, så har fuglen i fugleburet også brug for det. Hvis du vælger at købe dig et skjulested at have i dit bur, så har fuglen et sted, hvor den kan føle sig tryg.