Ekg kabler til medicinal brug

Ekg kabler forhandles hos et væld af danske producenter, der har specialiseret sig i at udvikle medicinalt udstyr i højeste kvalitet. Dette gælder både til private og offentlige instanser i en lægelig sammenhæng. EKG-kablerne kobles til EKG-elektroderne, så en diagnostik i forbindelse med brystsmerter eller arytmier kan foretages så hurtigt og præcist som muligt. EKG-kablerne, der kan købes separat, anvendes også i forbindelse med monitoreringen af hjertesyge patienter. Uafhængigt af den specifikke situation kan EKG, der er en forkortelse for elektrokardiogram, være et altafgørende og oftest livsreddende tiltag i den medicinale behandling og diagnostikproces. Hovedformålet er at undersøge hjertefunktion og rytme i udredningen af blodpropper og livstruende tilstande.

Hvordan er EKG proceduren?

EKG-elektroder er typisk blå, mens de forskellige EKG-kabler har forskellige farver i enden. Farverne repræsenterer hver især forskellige steder på kroppen, hvor elektroderne skal påsættes. Rød placeres eksempelvis på højre overarm, mens sort placeres over højre ankel. Ledningerne kobles herefter til EKG-elektroderne, hvorefter apparatet tændes. På dette tidspunkt i processen er det vigtigt at sikre, at patienten ligger helt stille på ryggen og minde vedkommende om, at han eller hun ikke må røre ved ansigtet eller andre steder på kroppen. Elektroderne smides ud efter procedurens fuldførelse, ligesom både apparat og ledninger afsprittes grundigt. Til sidst beskrives EKG’et i journalen. Selve produceren er med andre ord forholdsvist ligetil, mens det efterfølgende vurderingsarbejde ofte kræver flere øjne på.

Køb EKG-kabler online

Uanset om I hører til en privat klinik eller en offentlig instans, der søger en kvalificeret forhandler af EKG-kabler og lignende udstyr, er der gode muligheder for at finde de produkter, I har behov for online. Langt de fleste forhandlere tilbyder desuden grundig rådgivning, så I sammen kan nå frem til det helt rette EKG-produkt, der opfylder jeres unikke behov.