Få en mere fleksibel maskine med en rive til minigraver

Minigraveren er en af de mest alsidige maskiner, man kan opdrive. Derfor er den også meget udbredt. Den kan bruges til en væld af opgaver, hvad enten det gælder om at udgrave, flytte eller sortere materiale. Investér i en rive til minigraver, så kan din maskine endnu mere!

Med en rive kan din minigraver løse store og små opgaver såsom sortering, oprydning, sammenrivning og meget andet. Riverne fremstilles i alle størrelser og med lige det beslag, du har brug for – hvad enten der er Beco, S30, S40 S50, S60, Hydrema, Lehnhoff, CW, eller noget helt andet.

Riverne findes i standardlængderne 75, 100, 120, 10 og 180 cm. Derudover er det også muligt at få fremstillet en rive i specialmål, hvis du har en opgave der kræver det. Dog vil du med standardmålene kunne løse langt de fleste opgaver.

Løs alle typer opgaver med redskaber til gravemaskiner

Ligesom dens storebror, gravemaskinen, kan minigraveren benyttes til stort set alle opgaver i anlægs- og byggebranchen. Der findes et væld af forskellige redskaber, som er tilpasset de forskellige opgaver. Minigraveren er en lille, men stærk maskine, og det betyder at du nemt kan transportere den rundt til dine arbejdsopgaver.

Minigraveren er en oplagt løsning, hvis du har mange små opgaver forskellige steder. Arbejder du på større projekter i længere tid, er det mere oplagt med en almindelige gravemaskine. Den kan nemlig flytte, løfte og nå mere end minigraveren.

Husk, at riven blot er ét af mange redskaber, man kan bruge til minigraver. Du kan også købe en række forskellige skovle, f.eks. risteskovle og lerskovle, eller pallegafler, så du kan flytte alle typer af materialer. Mulighederne er mange!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *