Fantastiske kalvehytter fra Staldinventar

Er du på udkig efter kalvehytter, som dine kalve kan have det godt og trygt i, så skal du finde din næste kalvehytte hos Staldinventar. Hos Staldinventar finder du et solidt sortiment af kvalitetstjekkede kalvehytter i mange forskellige mål og forme. Du finder derudover også alt i tilbehør til dine nye kalvehytter. Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag.

Giv dine kalve en god start

Dyrevelfærd er i den grad vigtigt, og derfor er det også vigtigt at dine kalve har de bedste forudsætninger for at få en god start på livet. Med den rette størrelse kalvehytte, den rette bund de kan sove og stå på, høhække der passer til deres behov samt slidstærke kalveskåle og ikke mindst lækre løbegårde, hvor de kan boltre sig og udvikle sig, kan du få glade og sunde kalve. Det er vigtigt at stimulere din kalv, så du kan for eksempel også sætte børster op i deres løbegård eller lægge bolde ind til dem, så de trives bedre.

Anerkendte mærker

Hos Staldinventar finder du udelukkende anerkendte og populære mærker, når det kommer til kalvehytter. Vi forhandler for eksempel La Buvette, som er anerkendt for deres holdbarhed samt brug af slidstærke materialer. Vi har flere forskellige typer såsom Megastar, der har plads til 7 kalve, Logistar der kan huse 3 kalve og Ministar, der passer til blot to kalve. Kalvehytterne er alle solreflekterende og er lavet af UV-bestandigt polyurethan-plast, så dine kalve får det bedste indeklima i deres lille hytte.

Alt i tilbehør

Har du brug for andre ting såsom foderspande med låg, fodervogne, trillebøre eller andet, så finder du det hele samlet ét sted hos Staldinventar. Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services. Vi står klar til at hjælpe dig.