Fuldend dit outfit med et par Sargossa sko

Det er ikke så let, som man måske skulle tro at klæde sig ordentligt på. Nogle tror, at det blot handler om at finde noget tøj, som er i nogenlunde stand og ser pænt ud. Det er selvfølgelig også et vigtigt element, men kunsten at være godt klædt påkræver altså mere end blot noget fint tøj. Der findes et utal af råd til god påklædning, men grundlæggende kan de inddeles i tre punkter.

  • Personlig påklædning
  • Påklædning til situationen
  • Fuldendt påklædning.

Det første punkt giver sig selv. Du bør aldrig tage noget tøj på, som du ikke kan identificere dig med. Det er nemlig vigtigt, at du kan hvile i dine klæder. Ellers kommer det hurtigt til at virke malplaceret.

Det andet punkt er også lige ud af landevejen. Forskellige situationer kræver forskellige outfits. Det er super simpelt. Du tager ikke det samme på til et bryllup, som du ville gøre til en begravelse. Du bruger ikke det samme tøj på jobbet, som du gør på din ferie.

Det sidste punkt er lidt mere flyvsk. De fleste forstår, hvad der menes med en fuldendt påklædning, men det er svært at forklare konkret. Skåret ind til benet, vil jeg sige, at det handler om de små detaljer.

Sko er vigtige

En af de detaljer, som folk ofte glemmer, er fodtøjet. Det forkerte par sko, kan hurtigt ødelægge et ellers velfungerende outfit. Problemet er, at sko ofte er ret dyre. Samtidig findes der mange mærker, og det kan være svært at vælge.

Hvis du mangler inspiration, vil jeg anbefale mærket sargossa. Mærket tilbyder en lang række ret forskellige højhælede, som alle er til en fornuftig pris. Det gode ved Sargossa sko er at de stort set passer til alle situationer og alle outfits.