Gør dit hjem sikkert inden ferien

Er dit hjem også fyldt med dyr elektronik, glimtende smykker, tunge ure og diverse andre værdigenstande? Og vil du gerne være helt sikker på, at de stadig er derhjemme, når du kommer tilbage fra ferie?

Der er mange forholdsregler, man kan tage for at væbne sig mod indbrud. Men sommetider skal der yderligere tiltag til. Blandt andet totallaase.dk har et fremragende udvalg, når det kommer til sikring af hjemmet. Her kan blandt andet fremhæves deres smarte sikringsbeslag til vinduer. Det er typisk netop via vinduerne, at tyvene får adgang til hjemmet. Men med sikringsbeslag skal de bruge meget mere end almindeligt værktøj for at bryde dem op. Hvis du gerne vil beskytte vinduerne yderligere, kan du også isætte vinduesstænger, der let kan af- og påmonteres.

Andre produkter, der også kan være med til at væbne dit hjem mod indbrud, er blandt andet anslagsskinner. For at lumske tyv ikke skal kunne bryde låsens rigel elle falle op imellem karmen og døren, kan det være smart, at montere en anslagsskinne. Eller du kan vælge at få monteret sikringsskinner samme sted. Med dem kan døren ikke kan brydes op med koben.

Hvis uheldet skulle ske, vil man jo gerne have bevismateriale, der kan gives til politiet. En smart løsning kan være få sat TV-overvågning op. Du tænker måske, at det kun er noget virksomheder og butikker har. Men det er blevet meget almindeligt at have det i boligen. Det virker også præventivt, og kan afskrække tyvene fra at bryde ind i lige netop dit hjem.

Beskyt værdigenstandene

Hvis du har nogle genstande i hjemmet, du gerne vil beskytte yderligere, kan du med fordel investere i et værdiskab eller våbenskab. Husk at de helst skal være forsikringsgodkendte. Hos totallaase.dk har de, udover ovenstående skabe, også indmuringsbokse, der også er forsikringsgodkendte. På den måde slipper du for, at de fylder i hjemmet eller er nemme for tyven at finde.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *