Herman Miller kontorstole – komfortable og ergonomisk korrekte

En kontormedarbejder tilbringer størstedelen af sin arbejdsdag i siddende stilling, på en kontorstol ved sin arbejdsstation. Fem dage om ugen tilbringer du som mellemleder, programmør, regnskabsmedarbejder eller lignende i en stilling, som i bund og grund er unaturlig og – ifølge de seneste års undersøgelser – direkte sundhedsskadelig for kroppen.

Din siddestilling kan være farlig for dit helbred

Når du sidder ned i mange timer ad gangen, har du en tendens til at synke sammen i sædet. Dette medfører, at din ryg rundes, dine skuldre trækker sig frem og op, og du får en tendens til at skyde hagen frem. Dette er hårdt for såvel nakke som ryg, og du risikerer tilmed at skabe yderligere problemer for dig selv i form af dårlig fordøjelse (da indvolde og organer trykkes sammen, når du sidder og hænger) samt kredsløbsproblemer, da du blokerer for blodomløbet flere steder.

Hvis du ofte oplever, at du er drænet for energi, når arbejdsdagen er slut, eller du fejrer fyraften med dundrende hovedpine og smerter i ryg, nakke og skuldre, kan dette sagtens skyldes din uhensigtsmæssige siddestilling. Og så bør du kigge på, om det var en mulighed at udskifte din kontorstol.

Køb billige Herman Miller Kontorstole hos Valueshop

Du har sikkert hørt om de smarte, funktionelle og ergonomisk korrekte kontorstole fra Herman Miller – og sikkert også gispet i forskrækkelse, da du så nyprisen på vidunderet. Men nu er der gode nyheder til dig, som gerne vil skifte din gamle kontorstol ud med en Herman Miller kontorstol. Hos Valueshop.dk finder du nemlig et udvalg af modeller fra Herman Miller for eksempel den ikoniske Aeron og den moderne efterfølger Embody – til en brækdel af nyprisen. De refurbished Herman Miller kontorstole står næsten som nye, og du kan blive den lykkelige ejer af én uden at det behøver at vælte dit budget.

Se udvalget af Herman Miller kontorstole på Valueshop.dk