Jaguar sakse til dig, der skal være frisør

Hvis du står og er på udkig efter knivskarpe og professionelle sakse til at starte din frisør-karriere med, til hjemmeklipningen eller ønsker du bare nye sakse til din salon, så skal du investere i de eminente Jaguar sakse. Hos Thordal har vi et solidt udvalg af det anerkendte og populære mærke Jaguar. Med Jaguar opnår du smukke og professionelle resultater og har en saks, der ligger perfekt i hånden.

Solidt udvalg af de bedste sakse

Foruden Jaguar sakse finder du også sakse fra mærket JoeWell iblandt vores produkter. JoeWell saksene findes i mange forskellige størrelser helt ned til fire tommer og op til 7,5 tommer. På den måde behøver du altså ikke at shoppe sakse flere forskellige steder, men kan finde alle de størrelser sakse, du har behov for lige her hos Thordal.

En verden af klip

Når du først går på opdagelse på vores hjemmeside ser du hurtigt, vi forhandler meget mere end frisørsakse. Har du for eksempel hund derhjemme, som har brug for en klipning, kan du hos os også finde hundetrimmere, potesakse og hundesakse for en professionel og sikker klipning af din hund. Søger du trimmere til hest, så har vi også klippemaskiner i højeste kvalitet lige her hos Thordal. Lige meget hvilken form for klipning, du ønsker at udføre, så kan vi med garanti finde produktet til dig.

Den perfekte løsning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller vores services. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis de produkter, der løfter din klipning. Du kan også ofte finde gode tilbud på vores hjemmeside eller vælge at betale igennem ViaBill, hvis du for eksempel er studerende. Du er altid sikret den bedste service hos Thordal.