Køb behageligt og holdbart firmatøj til dine medarbejdere

Alle kan godt lide at være klædt på til lejligheden. Og som bekendt, så kommer det an på situationen. I Danmark handler det for eksempel om altid at have en regnjakke i nærheden om sommeren. Men i hverdagen handler det som arbejdsgiver ofte om at sikre at dine medarbejdere har det rette firmatøj til rådighed.

Mange brancher og industrier stiller arbejdstøj til rådighed til deres medarbejdere af mange forskellige grunde. Arbejder du i et køkken, kan du spilde på dit tøj. Arbejder du i landbruget, bliver dit tøj ofte beskidt. Arbejder du i industrien, kan dit tøj være dit værn mod arbejdsskader – for eksempel handsker og sikkerhedssko, som beskytter dine lemmer.

Udover de fysiske formål har firmatøj også et psykisk formål. Hvis en arbejdsgiver stiller tøj til rådighed, som sørger for at du ikke ødelægger dit eget tøj eller som forebygger arbejdsskader, viser vedkommende at de bekymrer sig om dig. Det er en af de mest oplagte måder at viser omsorg for dine medarbejdere.

Det er også din mulighed for at profilere din virksomhed. Ved at sørge for at dine medarbejdere bærer firmatøj med dit firmanavn og -logo på, kan du gøre dine medarbejdere til ambassadører for din virksomhed. Det er en nem måde at øge din virksomheds synlighed på.

Professionelt produceret arbejdstøj og sko

På tojlageret.dk kan du finde både firmatøj, arbejdstøj og sko til mange forskellige brancher. Både kliniktøj, tøj til håndværkere og tøj med logo. Du kan finde stort set alle typer arbejdstøj, og der er god mulighed for at få tilpasset tøjet til dine behov og dine medarbejdere.

Virksomheden har mere end 60 års erfaring med produktion af arbejdstøj. De forhandler derfor også mange anerkendte mærker såsom Brynje, Carhartt og Clipper. På deres hjemmeside kan du også læse om skattereglerne og sætte dig ind i, hvordan du bedst investerer i firmatøj.

Det store udvalg sikrer at du på ét og samme sted kan købe ind til alle dine medarbejdere og til alle situationer. Desuden tilbydes personspecifik brodering og pakning, så du let kan uddele tøjet til dine medarbejdere. Tøjet produceres hurtigt, og med dag-til-dag-levering skal du ikke vente længe på dine varer!

Har du brug for vejledning til udvalget, kan du kontakte en medarbejder, som kan hjælpe med at finde det rette tilbud til dig og din virksomhed.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *