Kom trygt på vej med Din Køreskole Silkeborg

Står du og skal til at erhverve dig et kørekort og ønsker du dig et professionelt forløb ledt af folk, der har masser af erfaring? Så skal du vælge at få dit kørekort igennem Din Køreskole Silkeborg. Hos Din Køreskole Silkeborg er du som individ i fokus, da vi tager højde for dine behov og fører dig trygt igennem hele forløbet.

Parret bag køreskolen

Parret bag køreskolen er Dorte og Michael, som begge har mange års erfaring med at få folk trygt ud på vejene. Dorte har derudover også erfaring med at undervise folk med autisme, så har du specielle behov i den retning, så er der også skræddersyede forløb og hjælp at hente hos Din Køreskole Silkeborg. Michael underviser i afdelingen i Viborg, så befinder du dig tættere på Viborg har du også mulighed for at deltage i et kørekortsforløb ledt af professionelle og kyndige mennesker igennem Din Køreskole.

Fokus på individet

Som sagt er der fokus på individet hos Din Køreskole. Det sker blandt andet igennem mindre hold. På mindre hold er det nemmere for læreren at holde overblik og have styr på, hvem der har brug for hjælp hvornår. På et mindre hold drukner du heller ikke i mængden. Dorte og Michael sørger altid for et trygt rum, hvor du føler dig opfordret til at stikke en hånd i vejret, hvis du har spørgsmål.

Lad os hjælpe dig på vej

Hvis et forløb som er ledt af professionelle og empatiske undervisere lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os per mail eller telefon. Vi står klar til at have en uforpligtende samtale med dig om, hvordan du kan få kørekort.