Kontinentalsenge sørger for at du får styr på søvnkvaliteten

Søvn er noget af det vigtigste, vi foretager os. Kroppen har brug for hvile og restitution efter hver dag, og hjernen har brug for at lagre udtryk. Kontinentalsenge er en af de mest komfortable typer seng, og derfor tilbyder de også en soveoplevelse i højeste kvalitet.

Kontinentalsenge er opbygget af tre forskellige madrasser, hvilket giver sengen en betydelig højde. Derfor er det nemt for alle, uanset førerlighed, at komme op i sengen, og også at komme ud af den igen. Sengene har typisk ingen ramme. De tre madrasser har forskellige funktioner, ofte inddelt sådan her:

  • Den nederste madras er en solid boxmadras
  • Den midterste er en behagelig springmadras
  • Den øverste er en topmadras i memory foam eller latex

Opbygningen sikrer blandt andet at sengen altid holder en behagelig sovetemperatur, og at madrasserne får lov at ånde. Dette betyder en forbedring af indeklimaet, hvilket spiller en stor rolle i søvnens kvalitet.

Find en lækker kontinentalseng til en lækker pris

Hos Delfinsengecenter.dk forhandles der mange typer kontinentalsenge fra anerkendte mærker. Derfor har de også altid et godt tilbud til dig, der søger et nyt niveau af komfort. Sengene er sammensat forskelligt, så du har mulighed for at finde en, der passer til dig! Forskellige mennesker har nemlig forskellige præferencer, hvad angår madrassens fasthed med mere.

Mange dobbeltsenge lider under det forhold, at de er sammensat af to enkeltmandssenge og holdes sammen af en sengeramme. Dette kan have flere ulemper: Der forekommer en ubehagelig revne midt i sengen, og rammen kan forhindre madrasserne i at ånde. Disse ulemper finder du ikke i en kontinentalseng, hvor madrasserne er lavet i ét stykke.

Fuldend udtrykket med en flot sengegavl til din kontinentalseng. Dette og meget andet tilbehør kan du finde hos Delfinsengecenter.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *