Kreativ og alsidig fotograf med base i Aarhus

Mangler I en dygtig fotograf til jeres næste fotoopgave? Skal det være en med den rette tekniske snilde og gode ideer til kreative løsninger? Så bør I kontakte sanneberg.dk, for uanset om I står med en opgave med mode, erhvervsportrætter, produktfotograferinger eller familiebilleder, så tilbyder de det der.

Hos Sanne Berg Photography går de op i, at få skabt den rette atmosfære, således at billederne ikke bare er teknisk i orden, men også afspejler den rette stemning. Virksomheden blev stiftet i 2004 af Sanne Berg og siden er det vokset, og har nu 4 fastansatte fotografer og photshoppere samt et skønt og alsidigt studie i Risskov.

Photoshoot på lokation eller i lækkert studie

I kan selvfølgelig selv vælge lokationen til jeres photoshoot, hvis I har et sted i tankerne – hvis ikke, så kender de også til nogle skønne lokationer i omegnen af Aarhus. Ellers er der også mulighed for at foretage shootet i deres professionelle fotostudie, hvor der også kan opbygge kulisser og meget andet. Endelig er der også mulighed for at få dem ud til jeres virksomhed, hvis det passer jer bedre.

Høj kvalitet og god service

Hos Sanne Berg Photography vil du altid kunne forvente en fair pris, billeder i høj kvalitet og en god oplevelse – de ønsker nemlig at give jer det bedste produkt. Udover selve fotograferingen, så sørger de selvfølgelig også for at billederne bliver behandlet og retoucheret, således at I altid får det bedste resultat til slut. De står klar til at besvare de spørgsmål eller hjælpe med de overvejelser, som I måtte have i forbindelse med jere opgave.

I kan altid kontakte dem med disse forespørgsler eller for at få et uforpligtende tilbud, eller I kan booke et møde i deres lokaler i Risskov.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *