Lette og lækre sikkerhedssandaler til de varme dage

Du kender sikkert de klassiske sikkerhedssko, som er forsynet med skridsikre såler, ekstra støttende forstærkning i svang og ankel, tåkappe til beskyttelse af tæerne, stødabsorberende indersåler og praktiske lukninger – men vidste du, at der også findes sikkerhedssandaler med de samme gode egenskaber, plus ekstra udluftning?

Sikkerhedssandaler – når sikkerhedssko bliver lidt for varme og tunge

Selv om de fleste moderne sikkerhedssko er fremstillet i åndbare naturmaterialer, som tillader en vis grad af ventilation og forhindrer, at fødderne bliver alt for varme (og miljøet alt for fugtigt inde i skoen), kan selv den bedste sikkerhedssko komme til at føles varm og ubehagelig på varme dage. Og hvis du arbejder i et miljø, som i sig selv er meget varmt (for eksempel som kok i et storkøkken), kan sikkerhedssko hurtigt gå hen og blive torturinstrumenter ud på de sene timer af arbejdsdagen. Her er sikkerhedssandalen en sand gave.

Hvilken type sikkerhedssandal skal jeg vælge?

Sikkerhedssandaler fra Ølholm Safety er udviklet af de samme producenter, som står bag de sikkerhedssko, som forhandles på siden – herunder brands som Brynje, Cofra, Elten, Euro-Dan, Grisport, HKSDK, Jalas, Puma, Terra og Sievi. Sikkerhedssandalerne er fremstillet af de samme materialer som sikkerhedsskoene, det vil sige primært naturmaterialer som læder og nubuck samt højteknologiske kunst materialer som for eksempel anti statisk, antibakteriel og stødabsorberende PU-sål og ProNose beskyttelse af skosnuden.

Er sikkerhedssandaler lige så sikre som sikkerhedssko?

Sikkerhedssandalerne skal, i lighed med sikkerhedsskoene, gennemgå diverse tests for at leve op til branchens krav. Samtlige sandaler i Ølholm Safetys sortiment, som kan beskues på olholm.dk, har gennemgået streng kontrol og lever op til samtlige standarder inden for området (EN ISO 20345). Når du skal købe sikkerhedssandaler, kan du derfor trygt vælge og vrage mellem samtlige lækre og gennemdesignede sikkerhedssandaler i webshoppen på olholm.dk – sandalerne fås i de fleste gængse størrelser, og i såvel herre- som dame modeller.