Opbevar vasketøjet med stil

Det er aldrig helt nemt det med vasketøjet. For hvor gør man lige af det, så man ikke hele tiden skal kigge på sit snavsede tøj? Der er ikke meget fis ved at smide tøjet i en gammel plastikkurv, for det bliver det ikke meget kønnere af. Derimod skal du have fat i en lækker kurv af gode materialer; med flotte vasketøjskurve kan du nemlig opbevare dit vasketøj med stil.

Vi har fundet 3 helt igennem skønne kurve hos BOXdeLUX, som vi i hvert fald ønsker os til vores egne badeværelser. Hvad siger du?

Alibaba kurv i lyst læder

Denne kurv er produceret i Senegal og fremstillet ved håndkraft af naturflet og læderstrimler – og den er SÅ skøn. Den traditionelle Alibaba kurv er lavet med plastikstrips istedet for læder, men i denne udgave får du bare toppen af poppen. Den er eksklusiv, smuk og rummelig, og den passer perfekt til både det moderne, minimalistiske badeværelse og det mere rustikke badmiljø.

Kurven måler ca. 55-70 cm inkl. låg, og den koster 1.499,00 DKK.

Uashmama vasketøjsposer

Er du til det lidt mere rå look, så er vasketøjsposerne fra Uashmama cool og enkle. De er lavet i et slidstærkt og bæredygtigt papirsmateriale, og der følger et label med, så du kan skrive på fronten. Fx 30 grader, farvet tøj, etc. Derudover er vasketøjskurvene lavet, så de kan knappes sammen og dermed danne en helt række. Råt, enkelt og lækkert.

Posen måler 30×25 centimer i bunden, er ca. 58 cm høj og koster 419,00 DKK.

Elegant flet

Kan du godt lide flet, men bliver Alibaba kurven lidt for boheme til din smag, så tag i stedet et kig på OOhhs vasketøjskurv i sortbejdset flet. Den er lavet af genbrugspapir, falder lidt sammen på den der henkastede måde og glider elegant ind på et hvilket som helst badeværelse.

Kurven måle ca. 40×60 cm, og den koster 1.099,00 DKK.