Overlevelse i det fri: Sådan klarer du turen

Det er utroligt spændende at tage på overlevelsestur i det fri, men det er i høj grad også krævende, og vi anbefaler, at man inden turen sørger for at komme i god form. Du vil komme til at støde på mange udfordringer, og nogle af dem havde du sikkert ikke regnet med. Derfor kommer vi her med gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem turen under åben himmel.

Teltflage

Du får behov for et sted, hvor du kan slå lejr og falde i søvn om natten, fordi søvn er essentielt, når du vil overleve i naturen. Telte kan være tunge og besværlige at tage med i en rygsæk, men du kan med teltflage få den samme effekt i en lettere udgave. Du binder blot letvægtsteltet mellem to pinde, og så er du klar til at sove.

En god lommekniv

Vi anbefaler, at du altid har en kniv ved hånden, fordi du vil støde på et utal af grene og andre blokeringer, som kan kræve, at du benytter en kniv til at komme fri. Samtidig er det også vigtigt, hvis du skal spise eksempelvis fisk, at du har noget at skære fisken op med.

Hav et kompas med

Et kompas er essentielt på enhver overlevelsestur, hvis du vil bevare en bare nogenlunde idé om, hvor i verden du befinder dig. Med et kompas behøves du ikke nøjagtige positioner på et kort, men du kan nogenlunde dig frem til, hvor de forskellige elementer bør være. Du kan eventuelt vælge at købe et militærur, hvor du får et kompas og en række andre relevante informationer.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *