Rejser til Sydens sol for handicappede

Er rejselysten ved at være for stor til at håndtere, og har du brug for at kunne få sammensat en rejse til handicappede, som både er fornøjelig og tryg. Hos Sustravel har vi masser erfaring med at skræddersy fantastiske rejser til handicappede, og vi garanterer dig den bedste ferie.

Kæresteturen til sydens sol

Elsker du og kæresten at komme til sydens sol, så arrangerer vi hos Sustravel rejser til både Grækenland og Italien. Er du til øhop og krystalklart vand, varmt sand mellem tæerne og fantastisk rig mad samt smukke templer, så er Grækenland helt klart feriedestinationen for dig. Ønsker du derimod kunst, smukke bakker og vidunderlig vin, så er en tur til Italien lige noget for dig. Vil du udenfor Europas grænser, så kan vi også sende dig afsted til smukke Boniare i Caribien, hvor du kan opleve kulturrig økultur.

Kom på dit livs sneferie

Hvis du er mere til kolde miljøer, så kan vi også sende dig til Østrig. Kribler det i kroppen efter at komme ud og se smukke snefyldte landskaber, at bo i de smukkeste træhuse og komme ud og feste til afterski, så er Østrig landet for dig. Vi samarbejder for eksempel med et firestjernet hotel i Tyrol, hvor du i sandhed kan nyde det smukke landskab, få varmen i saunaen eller komme ud og opleve naturen. Hos Sustravel kan vi med garanti sammensætte den perfekte sneferie til handicappede.

Kom ud og få luft under vingerne

Alle skal have muligheden for at komme ud og opleve verden. Derfor er vi hos Sustravel eksperter i at skabe vidunderlige og trygge rejser for handicappede. En kæmpe del af at være på ferie er at slappe af, og det sker igennem at forholdene er i orden og sikre. Det er der sørget for, når du booker en ferie igennem Sustravel.