Retro tapet til stilsikre hjem

I løbet af de sidste 12-15 år er tapet igen blevet moderne – i særdeleshed retro tapet. Danskerne indretter sig atter med tapet på væggene, skønt det ikke gælder alle fire vægge i et rum som før i tiden. Derimod fungerer tapet i dag som et opfriskende krydderi, der sætter kulør på hverdagen og giver de danske hjem karakter og personlighed. Hos Tapeteksperten.dk oplever vi, at vores kunder er særligt glade for vores retro tapet, og derfor arbejder vi hårdt for hele tiden at være på forkant med tiden og øge vores sortiment. Vores udvalg af retro tapet passer naturligvis særligt godt sammen med retromøbler, og tilsammen kan de to ting skabe en atmosfære ud over det sædvanlige. Størstedelen af vores retro tapet er inspireret af 1950’erne og 1960’erne, hvor kraftige farver og bløde former gik op i en større enhed.

Nem opsætning af retro tapet

Vores sortiment af retro tapet byder blandt andet på tapet med motiver af blomster, planter og blade samt på tapet med vandrette og lodrette striber og forskellige mønstre – store såvel som små. Det meste af vores retro tapet er fremstillet i traditionelle papirmaterialer, mens andet er non-woven eller EasyUp. Hvis du ikke er den store håndværker og gerne vil gøre opsætningen af dit nye retro tapet så let som muligt, opfordrer vi dig til at vælge et stykke tapet, der enten er i kvaliteten non-woven eller EasyUp, da tapet fremstillet af disse materialer er lavet til hurtig og nem opsætning. Med non-woven og EasyUp påføres limen på væggen frem for på tapetet selv, hvilket gør det meget nemmere at arbejde med.

Tapeteksperten.dk er din professionelle tapetvejleder

Uanset hvad du måtte have af spørgsmål til vores udvalg af retro tapet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder fagkyndig vejledning på telefon +45 70 20 76 77 og mail mail@tapeteksperten.dk, og vi glæder os til at høre fra dig.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *