Se her – smarte infoskærme

Bor du i en boligforening?

Hvis du bor i en boligforening, eller har gjort det på et tidspunkt, så ved du, at én af udfordringerne kan være at sprede informationer, så alle beboere er opdaterede.

Der kan være mange ting, som det er vigtigt at få formidlet. Det kan være alt fra informationer om rengøring, oprydning, fester til mere vigtige ting som generalforsamlinger, lån i banken, udgifter til reparationer etc.

Du kan selvfølgelig sige, at man da bare kan benytte de sociale medier. Det er også til dels korrekt, men hvad med den generation som slet ikke benytter sociale medier. Og så er der jo også nogle, som er på 24/7, mens andre måske tjekker deres profil en enkelt gang om ugen.

I skal da have en effektiv infoskærm

Der er faktisk lavet nogle smarte infoskærme, som er skræddersyede til netop boligforeninger. Hvis I sætter sådan en infoskærm op indenfor, eksempelvis ved indgangen, så har alle mulighed for at læse de aktuelle  nyheder.

Der skal bare være en person, som sørger for at opdatere indholdet løbende. Skærmen kan også modtage PDF-filer, som kan uploades direkte. Og endnu en smart ting er, at I kan tidsstyre, over hvor længe en periode indholdet skal vises på skærmen.

Også god til virksomheder

Skærmen kan naturligvis også med fordel benyttes andre steder, hvor der skal deles informationer. Eksempelvis er den perfekt til mødelokaler, hvor der flere gange om dagen skal lægges nye informationer op til nye mødedeltagere.

Det samme gælder ved receptioner, hvor der også sagtens kan være en masse nyttig information, som du gerne vil formidle på en effektiv og nem måde.

Hvem er eksperter i at lave infoskærme? 

Svaret på det spørgsmål er kort og godt Scantron.dk. Gå ind på deres hjemmeside ved at klikke på linket lidt højere op i denne tekst.

Glæd dig til at dele dine informationer mere effektivt og målrettet.