Seværdigheder i København

Skal du og din familie på udflugt i København er der en masse spændende seværdigheder i storbyen, som er værd at besøge. Destinationen afhænger ofte af gruppens sammensætning i forhold til alder og interesser, og det kan tit være svært, at tilfredsstille alle. Men det er uden tvivl muligt, at finde seværdigheder, som tilgodeser mange interesser og aldersgrupper på en gang. 

Tivoli er et oplagt valg for familien, som både har små børn og ældre mennesker. Parken er smuk og hyggelig at gå rundt i og børnene vil uden tvivl elske, at prøve de mange forlystelser, som Tivoli har at byde på. Samtidig er der mange gode restauranter og cafeer i parken, som imødekommer interessen om kulinariske oplevelser, som mange forældre måske tænker går dårligt i spænd med familieudflugter. 

En anden oplagt seværdighed er rundetårn. De fleste danskere kender tårnet og har passeret det mange gange, men mange af os har faktisk aldrig været oppe i tårnet. Det er sjovt og hyggeligt for både voksne og børn, at gå op ad den snoede gang og udsigten fra toppen giver et helt nyt og fantastisk blik på København. 

Er i ude efter en oplevelse i den mere kulturelle ende er Tøjhusmuseet et godt valg. Her kan man både blive klogere på Danmark i gamle dage og have det sjovt med de mange kostumer som museet udstiller. 

En af de bedste seværdigheder i København må dog være Den Blå Planet, som er nordens største akvarie. Her kan man få indblik i en helt ny verden – nemlig den under havets overflade. De mange akvarier indeholder en uendelig række af sjove og farverige fisk, som man ikke engang kan forestille sig eksisterer. Alle akvarier er smukt indrettede med sten og planter, så de ligner fiskenes naturlige habitat bedst muligt. Den Blå Planet byder på overraskelser for både store og små. Her kan i eksempelvis møde uhyggelige hajer og krokodiller eller stifte bekendtskab med de søde havoddere. Uanset om du er 10 år eller 50, vil du med garanti kunne lære en masse nyt om vores planet. Lyder det som noget for jer, kan i med fordel tage på hav safari, som under navnet Big Five viser jer rundt blandt havoddere, hammerhajer, rokker, blæksprutter og arapaimaer. Er du rigtig modig kan du endda få lov til at dykke med de frygtindgydende hajer. Det eneste det kræver er, at du har et gyldigt dykkercertifikat og at du er modig nok.