Skab tid og overskud med privat rengøring

Uanset om du bor i hus eller i lejlighed, kan din bolig godt trænge til en grundig rengøring fra tid til anden. Især travle familier med to fuldtidsarbejdende forældre og småbørn, som kræver ekstra opmærksomhed, kan have vanskeligt ved at finde tid til rengøring i det daglige – og så gror boligen hurtigt til i skidt og snavs. Det er klart, at det er sjovere og bedre for familiesammenholdet at fokusere på madlavning, lektielæsning, aktiviteter og hygge med børnene og hinanden – men et snavset hjem danner et meget ringe grundlag for hyggestunder. Samtidig får bakterier, svamp og husstøvmider bedre vækstbetingelser og levevilkår i et miljø, som ikke bliver rengjort på regelmæssig basis.

Få mere tid til hinanden med professionel rengøring

Derfor vælger flere og flere familier at benytte sig af de muligheder, der ligger i at alliere sig med et professionelt rengøringsfirma. Dette giver en verden af mening, idet den tid, man ellers ville have brugt på støvsugning, gulvvask, rensning af ovn og komfur samt den evindelige rengøring af toilet og bad, bliver frigjort til anden anvendelse – for eksempel sport og hobby, hygge med børnene, og andre aktiviteter, som er en del sjovere end rengøring i hjemmet.

Træk privat rengøring fra i skat

Ud over det, at de færreste, som har valgt at investere i professionel rengøring, fortryder det efterfølgende, er det samtidig en investering, som du faktisk kan trække fra i skat. I 2018 bortfald fradraget til håndværksmæssige forbedringer i hjemmet – til gengæld blev fradraget på rengøring hævet. Så nu er priserne på rengøring endnu mere overkommelige, selv for den pressede børnefamilie. Med PA Rengøring er du sikret en privat rengøringsservice, som både er professionel i sin tilgang til opgaven som bevidst om, at rengøring er en tillidssag. Du kan trygt anvende rengøringshjælp fra PA Rengøring i dit private hjem.

På rengoringsfirma.dk kan du kontakte PA Rengøring og få sat en aftale om privat rengøring op.