Skru op for hygiejnen med en toiletspand til væg

Du kan skrue på flere rengøringsparametre, hvis du investerer i en toiletspand til væg fremfor en, der står på gulvet. Du gør både rengøringen nemmere ved at toiletspanden er løftet fra gulvet, så gulvvask bliver en leg. Og du skruer op for hygiejnen ved at skidt ikke samler sig under toiletspanden. Hos Clean Management har vi flere forskellige modeller af toiletspande til væg.

Ingen berøring

Når man er på toiletter rundt omkring kan man hurtigt se, det er blevet mere og mere populært at gøre brug af sensorer, så man undgår berøring på overflader, som ofte bliver rørt af mange forskellige mennesker. Man undgår derved at få uønskede bakterier på hænderne og undgår flere sygdomme, der kan florere på et toilet lige meget, hvor rent det er. Hvis du ønsker at have endnu mindre kontakt med overflader på dit toilet hvad enten det er i dit hjem eller virksomhed, så er en væg-hængt toiletspand svaret til dig.

Fantastiske modeller

Hos Clean Management har vi som sagt flere forskellige modeller toiletspand. Vi har blandt andet den elegante og stilrene, hvide Drop toiletspand, som nemt monteres på din væg. Den skjuler pænt toiletposen indeni den og med sit slanke design smyger den sig op ad din væg og optager minimal plads. Den fine toiletspand kan blive din for kun 680,- eksklusiv moms.  Toiletspanden er en eminent tilføjelse til alle toiletter hvad enten de er private eller offentlige.

Råd og vejledning

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services er du altid velkommen til at kontakte os hos Clean Management. Vi har masser af erfaring og kan hjælpe dig med at få en skræddersyet løsning, så du kan skrue op for din hygiejne.