Staldinventar.dk er din erfarne leverandør af staldvinduer

Hos Staldinventar.dk finder du staldvinduer til Danmarks bedste priser. De gode priser kan vi garantere dig, fordi vi selv fremstiller staldvinduerne på vores egen fabrik syd for Herning. Dermed undgår vi at blive påvirket af diverse producenters varierende priser og store transportudgifter. Vi producerer både staldvinduer i standard- og specialmål, så vi kan med garanti også fremstille et eller flere staldvinduer, som passer til netop din stald. Vi har stort set altid vores staldvinduer i standardstørrelser på lager, hvilket betyder, at leveringstiden er ekstra kort, hvis du vælger disse. Vores mangeårige erfaring med produktion af staldvinduer og andet staldinventar gør os i stand til at give dig kompetent vejledning og hjælpe dig med opmåling, så vi er sikre på, at staldvinduerne leveres i den rigtige størrelse.

Staldvinduer skræddersyet til dine behov

Kvaliteten af vores staldvinduer placerer os blandt de bedste producenter på markedet. Rammerne fremstilles i solidt stål, glasset er hærdet og seks millimeter tykt, hængslerne er justerbare, og alle vores staldvinduer leveres med beslag til at sætte vinduet på klem eller låse det. Når vinduet kan sættes på klem, er stalden sikret god ventilation uden træk, så dine dyr ikke risikerer sygdomme forårsaget af klima- og vejrforhold. Vi producerer også staldvinduer, som kan åbnes helt op, så eksempelvis heste kan stå med hovedet ud ad vinduet og holde øje med, hvad der foregår omkring dem. Har din stald ikke behov for frisk luft, fremstiller vi også staldvinduer med faste karme. Ved at investere i staldvinduer fra Staldinventar.dk gør du hverdagen lidt lettere, for vores staldvinduer kræver ikke anden vedligeholdelse end normal vinduespudsning. Om staldvinduerne skal leveres med eller uden gitter, lader vi være op til dig – vi har det hele og vil gøre alt for at leve op til dine ønsker og behov.

Har du brug for hjælp til dit valg af staldvinduer?

Hos Staldinventar.dk vægter vi kundeservice højere end de fleste, og vi giver ikke op, før vi har fundet den perfekte løsning til dig og din stald. Vores høje serviceniveau har forårsaget, at vi i dag med stor glæde byder stamkunder fra hele landet velkommen tilbage gang på gang. Hvis du har spørgsmål til dit valg og køb af staldvinduer eller andet staldinventar, så kontakt os endelig. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 97 12 73 94 og mail info@staldinventar.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *