Stop snorken hos dig selv eller andre en gang for alle

Det er meget irriterende for dine omgivelser, hvis du snorker. Det er ikke sikkert, at du selv lægger mærke til det, hvis du snorker, men det er ikke sundt for din krop. Du får nemlig en dårligere søvn, når du snorker. Selvom du sover alene og dermed ikke generer nogen, er det stadig en god ide, at du gør noget for at holde op. Så stop snorken nu. 

Et godt sted for dig at starte med at kigge er på hjemmesiden mundfrisk.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for remedier mod snorken. Du kan derfor nemt finde det, der vil passe til dig og din situation. 

En af de mest brugte remedier mod snorken er en næseklemme. Du sætter næseklemme i, inden du skal sove og giver derfor både dig selv og din partner en langt roligere nat. Næseklemmen skal sidde nedenunder næsen med et ben i hver næse. Det er med til at holde næseborene fra hinanden, så du nemmere kan trække vejret gennem næsen. Det gør, at du ikke snorker. 

En anden meget brugt metode til at forhindre snorken er ved at bruge et næseplaster. Plasteret skal du sætte over næseryggen. Også plasteret hjælper dig til lettere at trække vejret gennem næsen. Faktisk kan det øge dit iltoptag med op til 33 %. Det er med til at gøre, at du ikke snorker. 

En tredje metode, der også er værd at overveje, er et antisnorkearmbånd. Når du begynder at snorke, kan armbåndet mærke det. Det sender derefter en stimulering via nerverne, så du holder op med at snorke. Det kan lyde meget mærkeligt, at du kan holde op med at snorke på den måde, men det er utrolig effektivt, og hvis du ikke bryder dig om at have noget siddende på næsen, er det helt sikkert en løsning, som du bør overveje.