Tens apparat kan give smertelindring til dine patienter

Har du patienter, der har mange smerter, men hvor du har svært ved at hjælpe dem? Så kan det være en ide for dig, at du anskaffer et Tens apparat til klinikken. Apparatet bruger el til at stimulere muskler, nerver og bestemte punkter i kroppen. Det kan være med til at give smertelindring til dem, som du ellers har svært ved at hjælpe. Det kan lyde utroligt, at der ikke skal mere til, men når du først har prøvet apparatet af nogle gang med gode resultater, vil du ikke være i tvivl om, at det er det helt rigtige for nogle af dine patienter. 

Et godt sted for dig at købe et Tens apparat er på webshoppen acupunctureshop.dk. De har et stort udvalg af forskellige apparater til dig, der har en massageklinik, en akupunkturklink, er zoneterapeut, fysioterapeut og en lang række andre professioner, hvor du beskæftiger dig med at helbrede mennesker på den ene eller den anden måde. Det vil derfor være nemt for dig at købe de ting, som du skal bruge til din virksomhed hos dem. Det er lige meget, om du lige er startet op, eller om du først skal til at gøre det nu og derfor har brug for en masse forskellige ting. 

Når du køber et Tens apparat, skal du først og fremmest tænke over, om du har brug for et stationært apparat eller et transportabelt apparat. Det stationære apparat er godt at have, hvis du har en klinik, hvor dine patienter kommer til dig. Det stationære er større og kan nogle flere ting. Det kan derfor virke som det bedste valg. Det er dog også langt det dyreste. Hvis du gerne vil starte med at prøve Tens apparatet af, kan du vælge et transportabelt, der er en del billigere. 

Det transportable apparat er også rigtig smart at bruge, hvis du tager hjem til folk og behandler dem der. Det kan være, at du udelukkende gør det, eller at du tilbyder det som en del af din service. Mange ældre og syge kan for eksempel have svært ved at komme til din klinik, men vil have stor glæde af at blive behandlet med et Tens apparat. Hvis du både har klinik og tager hjem til folk, kan det derfor være en god ide, at du har to Tens apparater. 

Som behandler er det en god ide, at du hele tiden holder dig opdateret på, hvad der sker indenfor dit område. På den måde kan du blive ved med at udvide din forretning og tilbyde dine kunder nogle nye behandlingsformer. Det er med til at gøre,at de vil blive ved med at komme hos dig. Hvis de lider af store smerter, men hvis du har svært ved at behandle dem, kan det være, at de er nødt til at søge et andet sted hen. Når du fortæller dem, at du har fået et nyt apparat, der kan være med til at lindre deres smerter, kan det gøre, at de giver det et forsøg mere. Det kan derfor være en rigtig god mulighed for både dig og for dine patienter.