Unikke navneskilte til børneværelset

Har du et barn, dreng eller pige, der har skabt sin egen lille oase på værelset? Eller har du skabt det for ham eller hende? Så er der al mulig grund til at markere privatsfæren med et navneskilt, der stadfæster det personlige liv, der leves bag døren.

Hos villavejen.com finder du et helt unikt navneskilt, som laserskæres i træ, males og suppleres med stjerner, hjerter eller andre lækkert, der sætter prikken over i’et.

Til superhelten

Er dit barn betaget af superhelte? Eller måske er han/hun en superhelt i sig selv? Villavejen.com laver de fedeste navneskilte, hvor selve barnets navn er skåret ud i en batmanmaske – og det er lige til at hænge på døren, værelset eller hvor du måtte synes.

Til prinsessen

Når der er superhelte, så er der selvfølgelig også prinsesser. Få din datters navn skåret ud i en prinsessekrone, og få den i enten lyserød eller naturfarvet.

Til alle

Er du hverken til superhelte eller prinsessekroner, så findes der heldigvis også et hav af andre modeller hos villavejen.com. For eksempel den flotte traktor, sløjfen eller sommerfuglen. Eller hvad med en sky, en hest eller en bil? Mulighederne er uendelige og uanset hvilken model, du vælger, så får du et produkt af høj kvalitet, hvor der er fokus på detaljer og finish.

Dansk design

Villavejen er en virksomhed, hvor der er fokus på inspirerende design i børnehøjde, og hvis du vil indrette børneværelset med stil, så er det et godt sted at kigge hen. Alle produkter fremstilles med kærlig hånd og ikke mindst omtanke på miljøet.

Har du kigget rundt på siden, men ikke helt fundet dét, du drømmer om? Hos villavejen.com har du og dit barn mulighed for at være med-designere – lad derfor tankerne få frit spil og send dem en mail med din idé. Måske griber de den, så du kan få det helt rigtige skilt til dit børneværelse.