Vælg et smukt og rustikt plankebord, der bliver et naturligt samlingspunkt

Plankeborde kan bruges både i hjemmet og i virksomheden. De solide borde er med til at give en tyngde til rummet og bliver med deres smukke overflade og på grund af deres størrelse et naturligt samlingspunkt i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det kan være, at I er på jagt efter et nyt flot spisebord, eller at I leder efter det helt rigtige mødebord til virksomheden. 

Hvis I gerne vil se på plankeborde, der også har en bæredygtig dimension, bør I se nærmere på dem fra Thors-design.dk. Det er en virksomhed, hvor de har specialiseret sig i at lave møbler af planker fra gamle færgelejer rundt om i Danmark. De gamle planker skulle ellers bare have været smidt ud. Men ved at blive brugt til borde får de nu et nyt liv. 

Derudover gør plankebordenes historie, at du får et plankebord, der er helt unikt. Hver planke er blevet bearbejdet af vind, vejr og færgens sider på en helt særlig måde. Selv den ene ende af planken vil se anderledes ud end den anden ende af planken. Det er dermed et meget personligt bord, du får. 

Den rustikke overflade betyder dog ikke, at der ikke kan stå noget på bordet. Bordet bliver bearbejdet, så det har en plan overflade. Du vil derfor sagtens kunne sidde og spise på det, uden at tallerkenen vipper, når du skærer kødet på den i stykker. 

Plankebordene kan laves i forskellige størrelser. Har I brug for et meget langt plankebord til mødelokalet i virksomheden, kan I derfor sagtens få lavet det af planker. I dit hjem har du måske ikke brug for et helt så stort og massivt bord. Der kan du i stedet vælge at få lavet et lidt mindre plankebord. For at et plankebord virkelig skal komme til sin ret, skal det dog have en vis størrelse med mindst otte og meget gerne 10 eller flere siddepladser.