Vælg et scenepodie for livet

Et godt sceneshow er ikke meget uden et ordentligt scenepodie at optræde på. Hos Sunstill er de specialister i levering af professionelt udstyr og materiale til teatre. Faktisk er Sunstill Danmarks mest udbredte scenepodiekoncept, og du kan derfor med fordel kigge forbi deres hjemmeside for det helt rigtige scenepodie. Hvad end du er på udkig efter scenepodier, scenetekstiler, auditorier, teleskoptribuner, tribuner eller afspændingsstandere med bånd eller reb, kan de også hjælpe dig med det. Skal der høre en talerstol med til scenen, kan du også købe det hos Sunstill.

Når de hos Sunstilllægger vægt på, at du ved køb af scenepodier hos dem gør dig en investering i oplevelser for livet, er det noget, de mener. I mere end 35 år har de solgt scenepodier, og den dag i dag leverer de stadig reservedele til de allerførste podier, som blev solgt tilbage i 80’erne.

Herudover er de nuværende produkter også systemprodukter. Det vil sige, at de i høj grad fungerer ligesom de populære legokloder. De fleste af produkterne er nemlig fleksible, sådan at du kan bruge dem på kryds i tværs i opbygningen af scenen. Du kan dermed skabe dit eget unikke scenepodie efter behov. Hvad end det er til udendørs eller indendørs brug. Af materialer kan du blandt andet vælge mellem glas, rist og skridsikre overflader. Og når det kommer til ønskede mål, kan de hos Sunstill skræddersy podiet til dig.

Sunstill’s scenepodier er yderligere certificeret efter bekendtgørelse 880 med et DANAK logo og godkendt til scener over en meter og podietribuner til adskillige 100 personer. Som lejer kan du altid bede om at få en kopi af certifikatet, som du kan videregive det til de lokale myndigheder, der skal godkende dit set-up. Herudover har du også som lejer krav på at få de certificerede montagevejledninger, som viser, hvordan delene skal samles korrekt.

Inde på deres hjemmeside kan du gå på opdagelse i deres brede sortiment, hvor du vil finde ud af, at mulighederne for den perfekte scene er uendelig. Du er derudover også velkommen til at ringe til dem direkte, hvor de vil sidde klar med rådgivning til det helt rigtige valg af scenepodie eller øvrige materialer. På deres hjemmeside kan du under kontaktoplysninger finde numrene til henholdsvis deres salgs-, lager-, og administrationsafdeling. Alternativt kan du via hjemmesiden skrive direkte til dem.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *