Vi kan rejse igen: 3 ting, du skal opleve

Der har været mange restriktioner det sidste års tid, men en af de hårdeste for mange har helt klart været, at det ikke har været muligt at rejse. Men det ser heldigvis snart ud til at være ovre, og derfor har vi her samlet nogle gode bud på, hvad du skal opleve, når grænserne og flyruterne så småt begynder at åbne op igen.

Tag på dykkertur

Det er muligt at dykke i Danmark, men skal vi være helt ærlige, så er fiskene ikke de mest interessante at kigge på. Og så er det også ret koldt i dansk farvand. Har du ikke prøvet at tage på dykkerture før, så kan du godt glæde dig, for det er en helt ny verden, som du kommer til at opleve. Tag til eksempelvis Thailand eller Egypten for at dykke.

Kør tværs over Amerika

USA har i manges øjne ikke håndteret coronakrisen specielt godt, men de har heldigvis været hurtigt ude med vaccinerne. Selvom de ikke har åbnet helt op endnu, så kommer det nok inden for en overskuelig fremtid, og så bør du overveje at køre tværs over Amerika enten med din partner eller en bedste ven. Her er der minder for livet, som venter på jer.

Grækenland har brug for støtte

Grækenland er et land, som har stærkt brug for, at turismen blomstrer, og hvis du derfor gerne vil have feta og oliven i lange baner fremover, bør du søge mod Kreta, Rhodos og alle de andre græske ferieøer. Det er et skønt sted med en meget varm og velkommen befolkning.