RebekkaRebekka smykker

Smykkebrandet RebekkaRebekka blev i 2010 stiftet af Rebekka C. Nielsen, men som efterfølgende er gået sammen med sin tvillingsøster, Camilla T. Nielsen. De har produceret flere smykkekollektioner, som blandt andet forhandles i Norge, Japan, USA og Australien.

Smykkernes stil er en blanding af det rå og det feminine. Derved rammer smykkerne fra RebekkaRebekka en bred målgruppe, da de netop kan bruges til et lidt mere råt look om dagen som fx til en skoledag, og om aftenen kan de bruges til et fin kjole til en familiefest. Deres smykker kan både bruges hver for sig men også, hvor man sammensætter flere smykker som fx en halskæde, et armbånd og et par øreringe. Uanset hvad så vil deres smykker pifte ethvert outfit op uanset, om det er et hverdags-outfit eller et fest-outfit.

Hvert smykke er håndlavet, og alle smykkerne er lavet af nøje udvalgte materialer. De har smykker i materialerne 925 sterlingsølv, hvid rhodium, sort rhodium samt 18 karat guldbelagt sterlingsølv. De laver både øreringe, ringe, armbånd og halskæder.

Hos webshoppen Selected Designers forhandler de smykker fra RebekkaRebekka, og her finder du et stort udvalg af smykker fra det brand. Her finder du både øreringe, ringe, armbånd samt halskæder fra RebekkaRebekka.

Selected Designers forhandler både smykker fra up-coming designere og store etablerede smykkebrands. Men det, disse brands har tilfælles, det er, at de alle er håndplukket i Skandinavien. En anden ting disse brands har tilfælles, det er, at deres smykker er alle i god kvalitet. Samt at smykkerne er i et enkelt og moderne design.

En ting som Selected Designers går meget op i, det er at yde en god kundeservice. De har en god og personlig kundeservice som deres nøglesag. Derfor sidder de altid klar ved tasterne og telefonen, så de altid kan hjælpe deres kunder.

De har desuden fri levering, hvor dine smykker bliver sendt som pakkepost med track and trace.