Find din paryk hos Toftild i Århus

Hvis du lider af hårtab enten helt eller delvist, så kan vi hos Toftild i Århus hjælpe dig på vej mod en hverdag fuld af selvtillid, charme og lækkert hår ved at finde den helt rigtige paryk til dig i Århus. Vi har over 40 års erfaring indenfor branchen, og har fokus på dig som individ. Kom forbi til en uforpligtende samtale allerede i dag eller kontakt os for mere information.

En paryk i den bedste kvalitet

Hos Toftild har vi styr på, hvad der er kvalitet. Det er også en af grundene til, at vi har eksisteret i over fire årtier. Når du køber en paryk igennem os, er du sikret en paryk, som er slidstærk, som ser naturlig ud, og som holder i lang tid fremover. Vi har en lang række parykker i forskellige materialer, længder og hårfarver, og der er med garanti en paryk hos os, som falder i din smag.

Fokus på service

Når du bestiller en tid til en samtale eller en fitting hos os, så er du sikret privatliv. Det kan være ekstremt grænseoverskridende at smide parykken eller hovedbeklædningen foran fremmede, og det er vi klar over hos Toftild. Derfor tilbyder vi private behandlerrum, hvor du i ro og tryghed kan prøve forskellige parykker. At få en ny paryk skal være en god og tryg oplevelse, hvor du kan lege med forskellige styles.

Find os i hele landet

Vi har afdelinger i næsten hele landet. Du finder vores afdelinger i både Århus, Aalborg og København. Du kan tjekke vores online udvalg ud indtil da, og har du spørgsmål til vores produkter eller services, så tøv endelig ikke med at kontakte os.