Fjernstyrede biler til dit indre legebarn

Som barn var du helt sikkert fascineret af de lynhurtige fjernstyrede biler, som var moderne dengang. De små lyn kunne skyde en vældig fart, bremse hurtigt op, og manøvrere med lynsnart reaktions evne. Visse fjernstyrede biler kunne endog kravle over forhindringer og rejse sig selv op, hvis de væltede. Man kunne få timer til at gå med at køre med fjernstyrede biler på vejen, i entréen eller på stisystemerne. Morskaben fik først en ende, når aftensmaden var klar, eller batteriet tømt.

Al sandsynlighed taler for, at du aldrig rigtig voksede fra den fascination, og derfor stadig går og drømmer om en ekstra lækker fjernstyret bil, du ikke måtte få som barn – måske fordi der ikke var råd, eller fordi den fyldte for meget. Men nu, hvor du er en voksen, selvstændig person med din egen økonomi og råderet over denne, kan du til alt held selv bestemme størrelsen af din fjernstyrede bil!

Og fjernstyrede biler er hot som aldrig før. Hos RC Fun finder du et stort udvalg af fjernstyrede biler i høj kvalitet fra producenterne HPI og maXam, som er førende inden for design og udvikling af alle typer fjernstyret legetøj til børn og voksne – for eksempel fjernstyrede fly, fjernstyrede helikoptere, fjernstyrede både og selvfølgelig fjernstyrede biler. I RC Funs sortiment finder du fjernstyrede biler, som kører på såvel batteri som på Nitro eller benzin. Fjernstyrede biler fra RC Fun findes i alle størrelser – fra den helt lille mikrobil som for eksempel X-bow KX7 Buggy,, som kan ligge på en håndflade, til 1:5 modellen af en klassisk HPI Baja 5SC RTR, som må være enhver bil entusiasts store drøm. Med den benzindrevne bad boy kan du sætte ekstra fut i fejemøget på villavejen eller dirt track banen – og få den helt autentiske oplevelse af en ekstra stærk motor, der både lyder og lugter som den ægte vare.