Få gjort din forretning klar med gryder

Og med “forretning” mener vi selvfølgelig en virksomhed, der bevæger sig i sfæren, gråzonen eller direkte med at lave mad, om det så er en café, et folkekøkken, en kro, et hotel, en kantine, en restaurant eller noget helt andet, hvor man skal lave mad af forskellige varianter og størrelser.

Til den slags skal du jo bruge gryder, og dem skal du industrielt købe hos Brønnum, der har de rette gryder i mange afskygninger til udfærdigelse af alle tænkelige retter, fordi de har specialiseret sig i at sælge gryder til de givne formål, hvor der skal laves mange, store og omfangsrige retter på én gang.
Det bliver også kaldt for et storkøkken.

Ved køb af gryderne hos Brønnum kan du vælge at købe alt fra en enkelt gryde til en god pris og i god kvalitet, eller du kan købe flere af samme ombæring, så du har rigeligt med gryder til både brug og i reserve på lager, når der virkelig skal kokkereres.

For i disse store køkkener, hvor der konstant skal være en lind strøm af ædelse til gæsterne i store portioner, hvor man enten henter maden selv i en buffet, eller man ved, at mange gæster vil bestille den samme ret, eller der ganske enkelt skal laves en gevaldig omgang af den samme ret, så har man behov for gryder i storkøkken-format.

Gryder til storkøkken-format adskiller sig i den forstand fra de almindelige gryder, at de nogle gange er lidt mere hårdføre, hvorfor de kan bruges i et hektisk køkken-miljø, hvor tempoet er højt, og gryderne kan tåle nogle knubs; men ellers er de også store nok til, at man kan lave mange omgange af den samme ret på én gang.

Det ville ens gryde fra det private hjem ikke kunne holde distancen til i længden, og hvis man ligefrem er en stor familie eller et kollegie, der spiser sammen, så var det måske ligefrem en smart idé at investere i gryder i et storkøkken-format, så alle munde kan blive mættet af én kokkerering, selvom disse gryder egentlig er tiltænkt det professionelle køkken enten offentligt eller i en privat virksomhed.

Gryderne kan være af mange forskellige typer til et storkøkken, hvilket kan være en stor suppe-gryde, en wok-gryde eller bare en gigantisk gryde til en sammenkogt gryderet.

Gryde-typerne begrænser sig ikke til disse varianter, da der findes mange flere, men pointen er egentlig, at det gælder om at kunne lave rigeligt med mad på samme tid, uden det går udover kvaliteten – eller ventetiden.