Lettere overblik med prismærkning

Ejer du en butik med tøj, sportudstyr, boliginventar eller værktøj? Er du på markedet efter flotte prismærkater? Det er nemlig rigtig vigtig, at dine kunder hurtigt kan finde ud af prisen på den udsete vare, når de kommer ind i din butik. Det er ikke altid, folk har tid eller lyst til at henvende sig til ekspedienten. Du kan vælge eksempelvis at oplyse prisen ved at bruge et prismærke på selve varen, på en hyldekant eller på et hængeskilt. Det essentielle er bare, at kunden ikke må være i tvivl om, hvad prisen er. Og det er her Globifix kommer ind i billedet. De har nemlig et stort udvalg af forskellige prismærker og prispistoler, der er nemme at anvende.

Hvordan vælger jeg?

Hvilket mærke, du skal vælge, afhænger hovedsageligt at det udtryk din butik har, og hvad du gerne vil have, mærkatet skal afspejle. Sælger du tøj til kvinder? Så kan du eksempelvis vælge et flot, lyserødt tekstilmærke. Sælger du værktøj? Så kan du gå efter et hvidt, neutralt manillamærke.

Det kan være en fordel at vælge to forskellige slags mærkater, hvis du både skal oplyse størrelse og pris på et produkt. Så kan kunderne hurtigt finde ud af, hvilken lap de skal hive fat i, hvis de leder efter den rigtige størrelse.

Annoncer dine tilbud

Du må ej glemme at vise klart og tydeligt, hvis kunderne kan spare penge. Det kan ske, du har 50% på hele butikken eller 70% på udvalgte sæsonvarer. Så kan du nemt smække nogle klistermærker på varerne. Så sikrer du, at kunderne ved, hvilke produkter det drejer sig om, og hvad de kan spare.

Hos Globifix kan du finde alle mulige forskellige slags prismærkning til enhver smag. Tag et kig på deres hjemmeside Globifix.dk, og du kan nemt kontakte dem, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *