Med lamelgardiner på mål kan du skabe unikke stemninger

Lamelgardiner er en fantastisk måde at skabe en unik og lækker stemning i sit hjem, især hvis du har store vinduespartier såsom flotte panoramavinduer. Man finder ofte disse store vinduer i nybyggede hjem og lamelgardiner på mål er en fantastisk måde at skabe lige præcis den stemning, du ønsker i dit flotte, nye hjem. Lamelgardiner er en eminent måde at beskytte dit gulv mod solens stråler og beskytter dermed samtidigt dine møbler. Hos Gardinhuset har vi flere forskellige typer lamelgardiner på mål, og der er med garanti nogle gardiner, der falder i din smag.

Se gardinerne selv

Kom ned i et af vores showrooms og se lamelgardinernes magi i levende live, før du tager den endelige beslutning. Ved at komme ned og besøge os i en af vores butikker, kan du få en bedre fornemmelse af, hvad lamelgardiner på mål kan gøre for dig. Du kan se i vores udvalg online alle de forskellige designs og mange forskellige farver, du kan bestille dine lamelgardiner i. I vores udvalg er der helt sikkert farver, som vil passe ind i dit hjem.

Gardiner til alle vinduer

Mange nyere vinduer kan være svære at finde de perfekte gardiner til. Hvis du for eksempel har et vindue, der er diagonalt, så kan du med lamelgardiner på mål få lukket til til punkt og prikke, så du både beskytter mod sol og for nysgerrige øjne. I vores sortiment finder du forskellige bredder på lamelgardiner. Du finder 63 mm, 89 mm og 127 mm. Derudover, så sørger vi selvfølgelig for at al tilbehør såsom glideskinne, bundlodder og snore kommer til at passe de farver og det design, som du har valgt til dine gardiner. Find dine perfekte gardiner hos Gardinhuset allerede i dag.