Find de bedste vine til vinterens selskaber på jyskvin.dk

Når du står for at skulle købe drikkevarer ind til den næste fest, reception eller anden sociale begivenhed – privat eller i firma regi – er det vigtigt at sørge for, at der er et bredt udvalg af forskellige kvalitets vine. Smag og behag er nemlig særdeles forskellige, når det kommer til vin. Blandt de mennesker, som drikker vin, findes alt fra passionerede vin afficionados, som har en meget specifik smag i vin, og så de, som bare nyder et glas uskadelig rødvin for selskabets skyld. Og så er der selvfølgelig alle dem ind imellem, som godt kan lide, at der er lidt variation i vinene uden at være de store vinkendere.

Rødvin eller hvidvin til maden?

Generelt forholder det sig sådan, at lette forretter traditionelt serveres med et glas hvidvin eller rosé – eventuelt en mousserende vin, som passer godt til visse typer suppe eller bisque. Til hovedretten vil du typisk servere en rødvin, som i tynge, kraft og fyldighed kan tilpasses rettens karakter. Hvis hovedretten er fisk eller fjerkræ, kan du eventuelt servere hvidvin eller rose af en lidt mere cremet karakter end den, du serverede til forretten.

Hvor skal vinen komme fra?

I gamle dage var det comme il faut at servere tysk hvidvin og fransk rødvin. Men vin markedet anno 2018 er langt mere omfattende end det. På jyskvin.dk kan du finde vine fra hele verden, og fra såvel europæiske som oversøiske territorier. Jyskvin.dk er leveringsdygtig i såvel rødvin, hvidvin og rosé vin som mousserende vin og champagne, dessertvin og alkoholfri vin i høj kvalitet. Og så er der penge at spare, når du skal købe stort ind, for eksempel til julefrokosten eller nytårs receptionen.

Hos Jyskvin.dk kan du altid finde gode tilbud – og der er altid rabatter at opnå på storindkøb. Se alle de gode vine til din fest på jyskvin.dk