Bestil en lækker frugtkasse med friske overraskelser til kontoret

Når der er lang tid til fyraften, og den lille sult banker på, får man lyst til en snack. Der er mange muligheder, og ofte falder man for usunde fristelser som chokolade, slik eller energidrikke. Men naturen byder faktisk på en lang række sunde snacks, som kan give et tiltrængt og solidt energiboost sidst på eftermiddagen. Bestil en frugtkasseog prøv dem i dag!

Det kan være svært at finde plads til seks stykker frugt og grønt om dagen. Mange danskere har en travl hverdag, og vælger nemme løsninger når det gælder frokost og mellemmåltider. Det er der absolut ikke noget galt i, og det er da også de færreste der har plads til en hel frugtkurv i tasken.

Derfor kan det for mange være en lettelse hvis arbejdspladsen tilbyder frisk frugt. Enten på udvalgte dage eller hver dag. En daglig frugtkasse betyder at du gør det lettere for dine medarbejdere at vælge sundt når den lille sult trænger sig på.

Gør det sunde valg nemmere på din arbejdsplads

Mange danskere har intentioner om at leve sundt, men ikke overskuddet til at planlægge sunde madpakker hver dag. Når du bestiller en frugtkasse til fri afbenyttelse, udviser du omsorg for dine medarbejdere. Dette kan forbedre arbejdsmiljøet og dine medarbejderes trivsel, men også øge deres tillid til dig som arbejdsgiver.

Der er mange muligheder, når du bestiller en frugtkasse hos frugtkasser.dk. Du kan vælge mellem at få kassen leveret hver dag eller på udvalgte dage. Du kan også specifikt vælge antal og typer af frugt, eller blot bestille en blandet kasse med et fastsat antal. Der er helt sikkert en løsning for dig, som sikrer mindst spild og størst tilfredshed på din arbejdsplads.

Du kan vælge en sæsonbaseret kasse, som tilbyder jer et skiftende og friskt udvalg.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *