Få delt information ud om din virksomhed med brochureholdere

Alle virksomheder bør have fokus på kommunikation, uanset om de er nye, gamle, store eller små. Der er intern kommunikation, som er vigtig for at virksomheden fungerer så effektivt som muligt. Og så er der ekstern kommunikation, hvor hovedformålet er at nå ud til nye og gamle klienter og kunder. Her kan en del af indsatsen være at indkøbe brochureholdere.

Mange tror måske, at vi i den digitale tidsalder slet ikke har brug for brochurer, flyers eller pjecer. Men det kunne ikke være mere forkert. Fysisk reklame for en virksomhed er vigtigere nu end nogensinde. Fordi så mange undervurderer vigtigheden af fysiske kommunikation, kan du få et kæmpe forspring ved at producere professionelle og flotte brochurer.

Den taktile oplevelse af at have en flot printet brochure eller flyer i hånden er noget helt andet end en digital reklame. Og i enhver situation, hvor du står ansigt til ansigt med potentielle kunder, bør du også have en brochure, du kan give dem med hjem. Når de så tømmer lommerne eller tasken til aften, lander din brochure i deres hjem. Og selv hvis det kun er for en kort stund, og den måske ender i skraldespanden, vil der stadig være nogle, der hænger den op på køleskabet.

Det kan virke lidt anmassende at stå og dele flyers ud til folk. Tænk bare på facere på gaden, som mange helst går udenom. Hvis ikke du allerede er midt i en god samtale og kan mærke, at en person er ved at opbygge tillid til dig og din virksomhed, kan det derfor være en god idé at have brochuren stående for sig selv i en stander. Så kan du lade det være kundens valg at tage din brochure med.

En anden måde at uddele brochurer på er til siddende arrangementer. Her kan du placere en flyer på hver stol, som gæsterne så vil samle op, når de sætter sig. I mange tilfælde vil gæsten uden at tænke videre over det putte den i lommen eller tasken, og på den måde tage din virksomhed med hjem.

Flotte og elegante brochureholdere til den seriøse virksomhed

Digital markedsføring er vigtigt; det kan man ikke komme udenom. Men fysisk reklame må ikke glide i baggrunden. Sørg for at dække dig ind i begge discipliner ved at have en toptunet fysisk brochure, som du kan dele ud til potentielle kunder.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *