Frisk frugtordning til dine medarbejdere

Der findes ikke noget så lækkert, som frisk frugt. Frugter er søde, lidt sure, forfriskende og alt i alt bare super lækre. Konsistensen er næsten altid god, og det giver en frisk smag i munden, at spise et stykke frugt. Derudover er de ovenikøbet sunde.

Frugt er det perfekte mellemmåltid. Det smager godt, det er sundt og faktisk mætter frugt også en del. Det er måske svært at føle sig mæt, når man spiser frugt, men selvom mæthedsfornemmelsen måske ikke er så tydelig, så bliver man faktisk mæt at frugt.  Derfor er frugt det perfekte mellemmåltid

Det betyder at frugt egner sig godt til at spise i de små pauser på arbejdet. Man kan endda spise frugt, imens man arbejder, fordi man ikke behøver hverken tallerken eller bestik.

Bananer, æbler og pærer

En sidste kvalitet ved frugt er, at det er relativt billigt. Det betyder at man kan købe ret store mængder, uden at det koster særlig meget. Derfor byder mange virksomheder deres kunder og medarbejdere gratis frugt. Det er nemlig den perfekte gave, fordi det er billigt, sundt og lækkert.

På den måde kan virksomhederne kredse for og forkæle både kunder og medarbejdere. Det er nemlig en billig og effektiv måde for virksomheden at vise, at medarbejderne og kunderne er vigtige.

På den måde sikrer man sig glade medarbejdere. Det er vigtigt, fordi de er rygraden i virksomheden. Samtidig giver man kunderne et godt indtryk, og de vil derfor være mere tilbøjelige til at komme igen.

Hvis du gerne vil gøre noget godt for din virksomhed, skal du altså gøre noget godt for kunderne og i særdeleshed for medarbejderne. Det kan du gøre ved at have en frugtordning. Så kan du få leveret frisk frugt, lige til døren.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *