Funktionelle og flotte design gulve

Hos NeoCoating kan du få fingrene i æstetiske og funktionelle design gulve, som passer perfekt til det moderne kontor eller det nye hjem. Design gulve fra NeoCoating er lavet i materialet polyurethan, som har mange fantastiske kvaliteter. Find dit design gulv hos NeoCoating allerede i dag.

Et multifunktionelt gulv

Der er mange gode grunde til at investere i et design gulv lavet af polyurethan. For det første er det utroligt nemt at rengøre, da det har en glat og lækker overflade. Derudover så passer det perfekt til et travlt miljø, hvad enten det betyder børnefødder, der ræser frem og tilbage eller travle folk på kontoret, da gulvet er lyddæmpende. Gulvet passer på din krop, da det er stødabsorberende og sidst men ikke mindst, så får du et helt unikt gulv, da ikke to polyurethangulve er helt ens. Det smukke design på gulvene giver et råt betonlook, som passer perfekt til moderne miljøer.

Gør hverdagen nemmere for dig selv

Når du investerer i et design gulv af polyurethan gør du hverdagen en del lettere for dig selv. Du får en rar gangkomfort, når du bevæger dig i rummet. Du slipper for unødig støj, og det er som sagt nemt at rengøre, så du kan bruge tiden på vigtigere ting. Hos NeoCoating kan du få syn for sagen, eller fødderne på gulvet, i vores 500 kvadratmeter store showroom. Her kan du opleve gulvenes mange kvaliteter og få en snak med os om, hvilken løsning, der passer bedst til lige præcis dig og dit hjem eller din arbejdsplads. Du er også altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.