Få styr på dine vandsystemer med præcise flowmålere

Mennesker kan ikke leve uden vand. Og i vores moderne samfund har vi sørget for at vi altid har rent vand indenfor rækkevidde. Men vi ser ikke det sirlige system af rørføring, kloak og vandpumper, der fører det rene vand til os, og det brugte vand væk.Flowmålere er en vigtig del af at holde disse usynlige systemer i gang.

Flowmålere kan bestå af ganske kompliceret teknologi, men deres funktion er ikke så kompliceret endda. De er til for at måleflowet i vandrørene og -systemerne rundt om i vores samfund. De kan måle flowhastighed og hvordan vandstanden er.

En flowmåler kan hjælpe med at begrænse vandspild. Den kan nemlig underrette dig, hvis der er problemer og ustabilitet i systemet, og dermed kan du nå at bryde ind inden systemet flyder over. Derfor er det også et miljørigtigt valg at få installeret flowmålere.

Som værktøj har flowmålere en meget høj præcision, og kan måle ned til meget lave hastigheder. De er produceret i slidstærke materialer, som kan holde til de miljømæssige udfordringer, de skal fungere under. Flowmålere bruges nemlig både i rentvands- og spildevandssystemer, og skal derfor kunne holde til mangt og meget.

Køb flowmålere af international standard

Hos mjk.com kan du orientere dig i et stort udvalg af flowmålere og udstyr til forskellige vandsystemer. De er en virksomhed med flere årtiers erfaring indenfor både rentvands- og spildevandssystemer, og de har global omsætning.

Mjk.com har som målsætning at eliminere vandspild gennem teknologisk udvikling. En investering i deres udstyr er en investering i denne filosofi. De har udviklet en særlig teknologi med deres elektromagnetiske flowmålere, som måler flow med blot 0,25 % udsving.

Deres flowmålere kan anvendes til spildevand, da de er sikrede mod faste elementer og kemikalier, hvilket ofte forefindes i vores brugte vand. Desuden kan målerne bruges til at måle drikkevandsforbrug, samt påvise lækager.

Med den høje præcision og robuste opbygning er flowmålerne allerede i brug mange steder i Danmark. Du får altså et pålideligt produkt, som er blevet godt og grundigt testet. Desuden er deres systemer meget lette at installere og kalibrere, og du kommer hurtigt i gang med din flowmåling.

Systemet er meget brugervenligt og intuitivt, og displayet har forskellige sprog indbygget for at facilitere betjening af forskellige brugere. Tag et kig på hjemmesiden og undersøg dine muligheder for bedre vandmåling!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *